Hunedoara: Drumul către Mănăstirea Prislop se închide temporar!

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com
O porțiune din Drumul Județean 678K, spre Mănăstirea Prislop, va fi închis temporar pentru lucrări de reabilitare. Firma care desfășoară lucrările a primit astăzi avizul favorabil din partea Consiliului Județean Hunedoara.
”Instituţia Consiliul Judeţean Hunedoara a transmis firmei S.C. STRADE CONSCOM S.R.L. acordul favorabil pentru închiderea temporară a circulaţiei rutiere pe sectorul drumului judeţean DJ 678K cuprins între Km.11+000 şi km.11+966 pentru execuţia lucrărilor de derocare şi lărgire a amprizei drumului, care se va institui zilnic în intervalul orar 13.00 – 21.00 exceptând zilele de sâmbătă, duminică, sărbători legale şi religioase, în vederea asigurării desfăşurării traficului în condiţii de siguranţă a circulaţiei.” Se arată într-un comunicat de presă emis de CJ Hunedoara.
Restricţia va intra în vigoare la data obţinerii de către firma S.C. STRADE CONSCOM S.R.L. a avizelor şi aprobărilor obligatorii din partea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara – Serviciul Rutier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here