Percheziții la Sibiu și în alte trei județe! Evaziune fiscală cu un prejudiciu de peste trei milioane de lei

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Poliţiştii specializaţi în investigarea infracţiunilor economice efectuează în această dimineaţă, 17 percheziţii, la persoane care ar fi cauzat un prejudiciu de aproximativ 3.300.000 de lei, prin evaziune fiscală.

La data de 23 martie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Gorj, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, efectuează 17 percheziţii, într-o cauză penală, la sediile unor firme şi la locuinţele unor persoane din judeţele Gorj, Dâmboviţa, Sibiu şi municipiul Bucureşti, bănuite de săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală.

Din cercetări a reieşit că, în perioada 2010 – 2014, cei în cauză ar fi înregistrat în evidenţele fiscale ale societăţilor comerciale cheltuieli fictive, sustrăgându-se de la plata impozitelor datorate bugetului consolidat al statutului.

Prejudiciul creat prin desfăşurarea acestei activităţi infracţionale este de aproximativ 3.300.000 de lei.

15 persoane vor fi conduse pentru audieri la sediile inspectoratelor de poliţie din judeţele vizate.

Aceste activităţi sunt efectuate cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratelor Judeţene de Poliţie din Dâmboviţa şi Sibiu, ai S.I.A.S. Bucureşti şi al Jandarmeriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here