PER Brașov a lansat încă trei candidați în cursa pentru fotoliul de primar

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Partidul Ecologist Brașov a lansat miercuri, 23 martie, încătrei candidați în cursa pentru fotoliul de primar. Este vorba despre Gheorghe Lupu, care va candida la Primăria Zărnești, Ovidiu Nedeluț, candidatul PER pentru Primăria Codlea și Cristian Panait, care va candida pentru Primăria Săcele susținut de PER și PSRO, care au format în acest sens, printr-un protocol semnat în fața presei, ”Alianța pentru Săcele”.

„Sunt onorat de această susținere venită din partea PER Brașov și de faptul că am fost primit într-o echipă atât de frumoasă.Municipiul Săcele a fost jefuit continuu vreme de 26 de ani. Astăzi, nu avem creșă, nu avem străzi asfaltate, nici semnal la telefoane nu mai avem. Vrem săne luăm orașul înapoi”, a declarat candidatul la fotoliul de primar al municipiului Săcele, Cristian Panait.

Candidatul la Primăria Codlea, Ovidiu Nedeluț a declarat miercuri, în conferința de presă în care a fost anunțată candidatura sa, că intră în această cursă hotărât să o câștige. „A venit timpul să ecologizăm și situația în care se află Codlea. A venit timpul ca lucrurile să intre pe un făgaș normalși în administrația locală de la noi. PER va deschide ușa Primăriei”, a spus Ovidiu Nedeluț.

Candidatul PER la Primăria Zărnești, Gheorghe Lupu, fost primar al orașului, consideră că Partidul Ecologist Român este singurul interesat de reașezarea lucrurilor în zona Zărneștiului, oraș ale cărui păduri sunt exploatate abuziv de ani de zile. „Zărneștenii au nevoie de o mână fermă,care să apere averea orașului și să aplice principiile ecologiste în întreaga zonă”, spune Gheorghe Lupu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here