Brașov: Campionatul național de scrabble perechi se joacă la Bran!

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Federația Română de Scrabble, Clubul Sportiv Atlantis Braşov și FunSports Brașov organizează, în premieră la Bran, în week-end-ul 25 – 27 martie 2016, una din cele mai populare competiţii de scrabble: Campionatul Naţional de Scrabble Perechi 2016 (CNSP). La Campionat poate participa orice jucător legitimat la unul din cluburile sportive afiliate la F.R. Scrabble. Probele la care vor participa perechile de jucători înscrise în concurs sunt: partide libere, duplicat clasic, duplicat completiv, anticipație și compunere. La toate probele, în afara turneului de partide libere, sportivii vor juca în tandem, prezentând o singură soluţie (buletin).

La turneul de partide libere, o pereche va juca cu altă pereche (jucătorul de la masa 1 a primei perechi cu jucătorul de la masa 1 a celeilalte perechi şi jucătorul de la masa 2 a primei perechi cu jucătorul de la masa 2 a celeilalte perechi). Clasamentul turneului de partide libere se face prin însumarea punctelor şi respectiv a punctaverajelor realizate de cei doi sportivi ai fiecărei perechi. Duminică, în jurul 11, va avea loc Festivitatea de Premiere a competiției.

Gazda concursului va fi Centrul de agrement montan „La Vâltoare” din str. Ioan Clinciu, Nr. 13 – situat la 500 m de Castelul Bran.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here