Sibiu: La volan, fără permis și cu o alcoolemie de 0,99 mg/l

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Un sibian din localitatea Racovița a fost oprit de polițiști la un control de rutină. Oamenii legii l-au găsit însă pe bărbat, aflat sub influența băuturilor alcoolice și fără permis de conducere. Bărbatul, în vârstă de 33 de ani, a fost oprit pe strada Principală din localitatea Racoviţa. La testarea cu aparatul etilotest, a prezentat un rezultat de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor s-a constatat că şoferul nu deţine permis de conducere, motiv pentru care i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a deţine permis, respectiv, conducere sub influenţa alcoolului.

În cursul zilei de 20 martie, polițiștii sibieni au mai întocmit și alte două dosare penale, tot pentru șoferi care au condus sub influența alcoolului.

  • În data de 20 martie a.c., în jurul orei 02,00, pe strada Dealului din municipiul Sibiu, un alt conducător auto a fost identificat în timp ce conducea sub influenţa alcoolului. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 30 de ani, domiciliat în judeţul Vîlcea, care la testarea etiloscopică, a prezentat un rezultat de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şoferul este cercetat penal întrucât a refuzat să se supună recoltării de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

  • În data de 20 martie a.c., în jurul orei 06,30, în municipiul Mediaş, un localnic în vârstă de 25 de ani, a condus autoturismul pe strada Nucului şi, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu zidul unui imobil aflat în apropiere. În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale. Testarea cu aparatul etilotest a avut rezultatul de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat, conducătorului auto întocmindu-i-se dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here