GastroPan 2016, aproape de start: experimentaţi cele mai noi tehnologii de coacere şi de gătit!

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

Mii de profesionişti şi pasionaţi din sectorul de panificaţie, cofetărie şi HoReCa se reunesc în perioada 7-9 aprilie 2016 la Centrul Expo President din Târgu Mureş. Vizitatorii vor experimenta ultimele tendinţe şi tehnologii din domeniu, la standurile celor 133 de expozanţi din 25 de ţări. Tot cu acest prilej, peste 200 de brutari, cofetari şi bucătari talentaţi se întrec pentru premii precum Pâinea şi Tortul Anului 2016.

A 8-a ediţie a expoziţiei GastroPan aduce în faţa vizitatorilor combinaţia optimă dintre tehnologie, artă şi inovaţie. Ingrediente inovatoare, tehnologii eficiente, ustensile practice, demonstraţii, conferinţe, ateliere practice şi concursuri vor anima cele 3 săli expoziţionale dispuse pe 7.000 mp.

STANDURILE EXPUN CEA MAI VARIATĂ OFERTĂ

Furnizori de talie mondială expun la GastroPan 2016 o serie de soluţii şi tehnologii inovatoare, vizitatorii fiind aşteptaţi cu oferte speciale, campanii de degustări, demonstraţii practice, idei de afaceri, lansări de produse noi.

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.comvivacredit.ro

EXPERIMENTAŢI ULTIMELE INOVAŢII TEHNOLOGICE

La GastroPan puteţi urmări modul de funcţionare a celor mai noi maşini de procesat şi modelat aluatul şi a celor mai eficiente cuptoare sau puteţi învăţa ultimele tehnici de lucru de la maeştri cofetari, brutari şi bucătari talentaţi. Vizitând expoziţia puteţi descoperi toate echipamentele, ustensilele şi ingredientele necesare pentru a dezvolta o afacere competitivă în domeniul panificaţiei, cofetăriei sau al ospitalităţii.

Întreaga gamă de soluţii expusă la GastroPan 2016 poate fi văzută AICI sau pewww.gastropan.ro

DECERNĂM TROFEELE „PÂINEA şi TORTUL ANULUI 2016”

La GastroPan aveţi ocazia de a descoperi produsele inovatoare şi piesele artistice ale celor mai buni brutari, cofetari şi bucătari din toate colţurile ţării. În cadrul concursurilor GastroPan vor fi premiate cele mai originale, mai impresionante şi mai gustoase produse, printre care Pâinea şi TortulAnului 2016.

Promo VIDEO

Galerie FOTO

Programul expoziţiei

Expoziţia GastroPan poate fi vizitată pe bază de talon de acces, care este disponibil gratuit pe www.gastropan.ro. Pentru detalii contactaţi organizatorii la telefon 0266-219.392 sau 0733-313.042!

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here