Brașov: Urșii Masha și Misha, din Armenia, sosesc la rezervația de la Zărnești

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Cei doi urși din Armenia, care au fost la un pas de moarte după ce au fost abandonați și lăsați să moară de foame chiar de proprietarul lor, ajung miercuri în România.

Masha și Misha vor fi transferați, cu avionul, din Yerevan la București. De acolo vor fi preluați de reprezentanții Asociației Milioane de Prieteni și vor fi transportați la Rezervația de urși de la Zărnești.

Avionul aterizează pe aeroportul Otopeni miercuri, 23.03.2016, la ora 12.55. În jurul orei 18, urșii ar trebui să ajungă la Zărnești.

Starea urșilor este deocamdată critică. Un urs care ar trebui să aibă aproximativ 400 de kilograme, nu depășește acum 50 de kilograme. Ei acum sunt mult prea slăbiți pentru a putea fi transportați. Au fost mutați la Grădina zoologica din Erevan, unde sunt hrăniți adecvat și tratați și sperăm că vor putea fi aduși în România.” Se arată într-un comunicat de presă emis de Asociația de protecție a animalelor ”Milioane de Prieteni”.

Toate costurile de hrană și tratament în Erevan sunt suportate de Fundația Brigitte Bardot, fundație care s-a declarat dispusă să suporte și costurile de transport până în România.

Mai multe despre Masha si Misha cititi pe: http://www.ampbears.ro/stiri/sanctuarul-libearty-sansa-la-o-viata-noua-pentru-ursii-din-armenia

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here