Candidatul independent la primăria Brașov, Cornel George Comșa, a prezentat programul de guvernare

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com
Candidatul independent Cornel George Comsa si-a prezentat programul pentru Brasov, sediul de campanie si criteriile dupa care isi formeaza echipa
La o saptamana de la anuntarea oficiala a candidaturii pentru postul de Primar al municipiului Brasov, deputatul independent Cornel George Comsa a convocat o conferinta de presa, promitand presei o “surpriza”, precum si prezentarea programului de guvernare a Brașovului și detalii despre modul de alcătuire a listei de consilieri locali.
“Surpriza” a fost modul in care si-a inaugurat sediul de campanie si varianta ingenioasa prin care a reusit sa atraga atentia asupra cladirii in care, pana la alegerile locale va functiona biroul sau informal.
Astfel, incepand de astazi, sediul de campanie de pe Str. Rosiorilor nr.33 (colt cu Str. N. Titulescu) va fi deschis pentru sustinatori, simpatizanti si public dupa urmatorul program :
– de luni pana vineri inclusiv de la ora 10 dimineata la ora 16 dupa-amiaza, ore intre care cetatenii vor fi gazduiti de oamenii din campanie care vor asigura dialogul dintre candidat si public;
– luni, joi, vineri si sambata de la 15 la 18 – intalniri directe cu candidatul, organizate de staff-ul de campanie, pe teme propuse de cetateni;
– programul biroului va fi completat de prezenta domnului Comsa in cartierele orasului, menita a raspunde solicitarilor punctuale ale brasovenilor care vor sesiza problemele curente cu care se confrunta in diverse zone ale Brasovului.
Programul de guvernare a Brasovului
Odata clarificate locul si orarul interactiunii cu cetatenii, CG Comsa a prezentat principalele idei care se vor constitui in “Programul de guvernare a Brasovului” pe care il va prezenta in debutul campaniei electorale efective, in luna mai.
“Incepand din decembrie anul trecut am lucrat impreuna cu oamenii din echipa mea si am structurat un program detaliat de administrare, guvernare si dezvoltare a Brasovului. Candidatura la o demnitate publica de o asemenea anvergura este un lucru serios si trebuie tratata ca atare. Pe masura ce am detaliat capitolele programului, am observat ca fiecare intalnire cu cetatenii aducea cate ceva in plus, prin urmare eram nevoiti sa schimbam si sa imbunatatim mereu continutul si abordarea anumitor subiecte si capitole. In momentul de fata documentul contine 15 capitole, care ating, speram, toate problemele cu care se confrunta o comunitate. Pana pe 5 mai o sa concentram in acest document cele mai bune idei si vom intra in campanie pregatiti sa aratam brasovenilor ca suntem cei mai buni.”
Pentru a nu lasa loc de interpretari asupra importantei unui capitol sau altul din Program, candidatul independent CG Comsa le-a enumerat in ordine alfabetica:
1. Administratie – o viziune integrata a serviciilor
2. Asistenta sociala
3. Cultura si viata citadina
4. Demografie si migratie
5. Investitii publice, private si parteneriate
6. Infrastructura
7. Locuinte / Habitat
8. Mediu si calitatea vietii
9. Salubrizare si civilizatie
10. Sanatate
11. Siguranta si convietuire
12. Smart city, Green city
13. Transport comun, trafic si circulatie
14. Urbanism si arhitectura
15. Utilitati publice.
Lista de consilieri
Inainte de a lua intrebarile presei CG Comsa a aratat ca pana pe data de 25 aprilie, va incerca sa aleaga dintre oamenii care il vor ajuta in campanie si cetatenii pe care ii va intalni in aceste saptamani, un numar de 30 de persoane care sa alcatuiasca lista pentru consiliul local. Deputatul a depus, cum prevede legea, la Tribunalul Bucuresti o cerere de inregistrare a unui partid politic complet nou, care sa se constituie la Brasov si sa fie baza unei constructii nationale ridicata pe criterii corecte si curate.
“Inedit va fi si modul in care o sa selectez oamenii care sa populeze lista de consilieri. Voi alege oamenii cei mai activi si implicati in viata orasului, oameni pe care ii voi intalni in urmatoarele luni, pana la debutul campaniei. Fiecare cartier va fi reprezentat in consiliu, iar cartierele mai populate vor avea mai multi reprezentanti. Indiferent cati dintre ei vor ocupa un fotoliu de consilier local, ei vor ramane intr-un Consiliu informal, consultativ, care sa ma ajute sa iau cele mai bune decizii in calitate de Primar. Voi incerca sa cuprind in acest “Sfat al inteleptilor Brasovului” oameni din toate categoriile sociale, din toate profesiile si ariile de activitate, tocmai pentru a nu neglija nici un cartier si nici o patura sociala. In plus, nu voi limita acest Consiliu la 27 sau 30 de persoane, ci il voi lasa deschis, pentru ca in fiecare zi poate aparea o voce noua, serioasa si utila orasului nostru, voce pe care trebuie sa o ascultam.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here