Harghita: Aterizare forțată pentru cursa TAROM Budapesta-București în care se afla președintele CJ

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Avionul Tarom cu care preşedintele Consiliului Judeţean Harghita, Borboly Csaba, a decolat de la Budapesta şi trebuia să ajungă la Bucureşti a avut probleme în aer, piloţii fiind nevoiţi să readucă aeronava la sol la circa cinci minute după decolare, a anunţat acesta într-o postare pe Facebook.

Borboly Csaba a declarat ulterior, pentru AGERPRES, că la cinci minute de la decolare, avionul aflat deja deasupra norilor s-a umplut cu fum şi atunci a observat că una dintre elice s-a oprit.

Însoţitoarele de bord le-au spus pasagerilor să nu intre în panică şi să stea cu capul aplecat şi la scurt timp după aceea piloţii au reuşit să readucă avionul pe aeroportul din Budapesta. Borboly Csaba a spus că în momentul în care a văzut că s-a umplut avionul de fum i-a scris un sms soţiei sale, iar colegilor din Consiliul Judeţean le-a scris un email în care le-a spus: ‘Sper să putem ateriza. Haideţi, găsiţi repede un avion, ca să pot ajunge acasă”

Potrivit lui Borboly, toţi pasagerii au fost evacuaţi, iar la faţa locului se află echipaje de intervenţie.

‘Echipajul Tarom a fost profesionist, şi-a făcut treaba foarte bine. La faţa locului au venit forţele de intervenţie. Un domn de lângă mine tocmai a spus: ‘am renăscut’. Am fost anunţaţi că vom reveni în ţară cu o altă cursă Tarom care va decola de la Budapesta la ora 19,55 şi va ajunge la Bucureşti la 22,30′, a declarat Borboly Csaba. AGERPRES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here