Percheziții la Cluj și în alte trei orașe! Sunt vizate mai multe instituții publice

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, Serviciul Teritorial Iași efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, comise în cursul anului 2015, se arată într-un comunicat de presă al DNA.

Sunt efectuate percheziții domiciliare în 5 locații situate în municipiile: București, Iași, Cluj și Timișoara, din care patru sunt sediile unor instituții publice. În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Ministerul Educației a emis un comunicat de presă prin care se precizează că este vorba de o anchetă DNA, desfășurată la mai multe Universități de Medicină.

”Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice colaborează cu procurorii DNA pentru bunul mers al anchetei pe care aceştia o derulează.

În acest sens, au fost puse la dispoziţia procurorilor documentele solicitate, respectiv informaţii referitoare la admiterea studenţilor străini la Universitatea de Medicină şi Farmacie ,,Grigore T. Popa” din Iaşi, pentru anul universitar 2015-2016.

Nu în ultimul rând, la solicitarea anchetatorilor, a fost pusă la dispoziţie şi corespondenţa cu Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” din Iaşi, cu Universitatea de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” din Timişoara şi cu Universitatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu” din Cluj Napoca. Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice a furnizat documentele solicitate şi va răspunde oricărei alte solicitări, pentru bunul mers al anchetei DNA.” Conform unui comunicat de presă emis de Ministerul Educației.

Știre în curs de actualizare…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here