Brașov: Din 19 martie se deschide noul sezon de pescuit în ”Delta din Carpați” – Doripesco

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Așteptarea pasionaților de pescuit a luat sfârșit. Din 19 martie se va deschide noul sezon de pescuit în ”Delta din Carpați”, Doripesco, județul Brașov. Zeci de concursuri și premii sunt pregătite pentru cei mai iscusiți pescari.

Calendarul competițional 2016 cuprinde peste 25 de evenimente competiționale de pescuit (concursuri naționale de pescuit staționar: Cupa Trabucco; concursuri de feeder: Cupa Feeder; concursuri de crap: cupa K Karp, Cupa Transilvania, Cupa Anaconada, Cupa Rezistenței; dar și alte concursuri devenite tradiție: cupa Tată și Fiu, cupa Soț și Soție, cupa Naș și Fin).

Pasionații de pescuit și amatorii de relaxare se pot bucura oricând într-una dintre cele trei locaţii: Vadu Roşu, Dumbrăviţa sau Arini. Conducerea Doripesco a anunțat că taxele vor rămâne și în anul 2016 neschimbate:

– Baraj Dumbrăvița – 25 RON/ persoană/ 3 beţe/ 12 ore și 50 RON/ persoană/ 3 beţe/ 24 ore;

– Balta 2-3 Vadu Roșu – 35 RON/ persoană/ 3 beţe/ 12 ore (se pot reține 5 kg de peşte);

– Balta 6 Vadu Roșu – 100 RON/ persoană/ 3 beţe/ 12 ore (se pot reține 10 kg de peşte);

– Balta 4 Vadu Roșu – 60 RON/ persoană/ 4 beţe/ 12 ore și 120 RON/ persoană/ 4 beţe/ 24 ore (Balta 4 este destinată exclusiv membrilor Clubului Doripesco);

– Arini – 500 RON/ abonament/ 1 an.

Doripesco s-a remarcat în ultimii ani ca lider național în organizarea de competiții de pescuit sportiv. Balta 4 – Vadu Roșu reprezintă una dintre cele mai importante bălți competiționale din România, aici desfășurându-se importante concursuri de pescuit sportiv. În anul 2012, pe balta numărul 4 de la Vadu Roșu s-a înregistrat un nou record național si mondial, de 24.744,80 kg pește prinse de 24 de echipe, în 96 de ore.

Pentru informaţii suplimentare puteți consulta site-ul www.deltadincarpati.ro și forumul Doripesco.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here