Rapperul Snoop Dogg, așteptat la Bogata de Mureș cu pălincă și ciorbă! Artistul a greșit check-in-ul pe Instagram

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Rapperul Snoop Dogg, aflat în turneu în Bogota, Columbia, care a postat o fotografie pe Instagram şi din greşeală a dat check-in în Bogata, judeţul Mureş, este aşteptat în comuna mureşeană cu palincă de prune sau de mere şi cu ciorbă din morare de varză cu carne de porc, scrie AGERPRES.

Primarul comunei Bogata, Laszlo Barta, a declarat luni, pentru AGERPRES, că în comună au fost americani care s-au simţit extrem de bine, aşa că rapperul Snoop Dogg poate să vină, întrucât aici există locuri de cazare, dar este şi o mâncare tradiţională de excepţie.

‘Dacă vine, îl aşteptăm cu o ciorbă de moare de varză cu porc proaspăt, facem şi cu porc la proţap, dar în primul rând îl aşteptăm cu o inimă deschisă şi curată. La noi, la Bogata, avem şi o pensiune la care urmează să facem recepţia finală, e o pensiune mică, cu 9 locuri. Este loc de cazare şi pe la oameni, avem mâncare bună, sănătoasă – eu sunt şi producător agricol. Avem şi Colina Sasului, o sală de nunţi cu peste 700 de locuri, unde au mai fost americani, au mâncat mâncare tradiţională şi s-au simţit bine. Deci poate să vină Snoop Dogg şi cu alaiul, pentru că sunt locuri de cazare şi aici oamenii au sufletul curat şi îi aşteaptă cu drag’, a declarat Laszlo Barta.

Comuna Bogata din judeţul Mureş are 2.019 locuitori. AGERPRES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here