Hunedoara: Urmărire ca în filme și focuri de armă pentru prinderea unui șofer

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Un tânăr de 26 de ani, șofer la volanul unui autoturism înmatriculat în Marea Britanie, a refuzat să oprească la un control de rutină efectuat de polițiștii Postului de Poliție Crișcior, jud.Hunedoara.

Întrucât conducătorul autoturismului nu a oprit la semnalul agenţilor de poliţie, aceştia au pornit în urmărirea autoturismului, având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. După aproximativ un kilometru, autoturismul suspect a virat dreapta, ieşind de pe D.N. 74, spre satul Ţărăţel, apoi continuându-şi deplasarea pe un drum neamenajat creat printre parcelele de teren agricol, unde autoturismul nu a mai putut rula. Conducătorul autoturismului a abandonat maşina şi a fugit către o zonă împădurită din apropiere.

Pe parcursul urmăririi, poliţiştii au efectuat mai multe somaţii verbale, iar unul dintre agenţi a executat două focuri de avertisment în plan vertical şi două în direcţia pneurilor autoturismului, iar pe durata urmăririi, pe jos, a conducătorului auto, a mai executat două focuri de avertisment în plan vertical.

În urma executării celor şase focuri de armă, nu au rezultat victime sau pagube materiale.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că la volanul autoturismului suspect se afla un tânăr în vârstă de 26 de ani, din municipiul Brad, care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Pe numele suspectului a fost întocmit dosar de cercetare penală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here