Brașov: Castelul Bran oferă Pământului o oră de odihnă

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Ora Pământului, cea mai mare mișcare de voluntariat pentru protejarea mediului, este marcată și în acest an la Castelul Bran. Cel mai vizitat obiectiv turistic din România va stinge luminile în data de 19 martie 2016, în intervalul 20.30 – 21.30. Ora de respirație, de odihnă pentru conservarea naturii, o oferă Planetei Pământ, în fiecare an, o comunitate de peste două miliarde de oameni.

Ajunsă la a opta ediție, Ora Pământului a angrenat deja peste 7.000 de orașe din peste 160 de țări din întreaga lume.

Organizatorii, World Wide Fund for Nature (WWF), cheamă cât mai mulți oameni să se alăture inițiativei: ”Anul acesta mesajul și îndemnul nostru pentru comunitatea Earth Hour din România este, în continuare, „Dăruiește naturii din energia ta”. Îi invităm pe români să stingă luminile în case și să iasă la o tură cu bicicleta, o alergare scurtă sau o simplă plimbare simbolică prin oraș, împreună cu prietenii, vecinii, familia, colegii. În loc să consumăm energie acasă, putem alege să dăruim propria energie, în aer liber. La nivel de orașe, provocăm autoritățile și asociațiile locale să organizeze, pe parcursul lunii martie, acțiuni de mediu care să culmineze pe 19 martie cu o tură de biciclete, pe un traseu prestabilit, unde să se adune toți cetățenii preocupați de poluare și de aglomerarea din orașe”, este îndemnul organizatorilor.

Este un bun prilej de a trage un semnal de alarmă asupra consecințelor intervenției brutale asupra naturii, efectelor poluării și a degradării continue a mediului.

Mai multe detalii pe www.bran-castle.com sau la telefon 0268.237.700

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here