Marian Godină lansează „Flash-uri din sens opus”, la Sibiu

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Curtea Veche Publishing și Librăria Habitus vă invită marți, 15 martie 2016, la Sibiu, să luați parte la prezentarea primului tratat umoristic despre meseria de polițist rutier: „Flash-uri din sens opus” al lui Marian Godină, și la sesiunea de autografe ce va urma. Evenimentul se va desfășura începând cu ora 18.00 la librăria Habitus, care ne va fi gazdă.

„Flash-uri din sens opus” este disponibilă începând cu data de 29 februarie în librăriile din toată țara, iar în perioada de precomandă titlul a fost deja vândut în peste 20.000 de exemplare, cifră spectaculoasă pentru piața de carte din România.

Pe Marian Godină îl ştim de pe Facebook, unde ne ţine la curent cu cele mai noi întâmplări din traficul cotidian, toate povestite într-un stil aparte, original, amuzant. El este poliţistul care transformă personaje savuroase în adevăraţi exponenţi ai unor categorii sociale pe care nu avem cum să nu le fi întâlnit măcar o dată: românul care lucrează prin ţări străine şi după ce se întoarce cu o maşină la mâna a doua încalcă reguli de circulație fără remuşcări, bețivanul care comunică exclusiv prin înjurături, dar care totuşi îşi recunoaşte greşeala, micul întreprinzător care vrea să îşi câştige cinstit pâinea, dar pe care norocul îl cam ocoleşte.

“Despre Flash-uri din sens opus vă pot spune că este o carte care vă va trece cu siguranță prin toate stările. Vă va întrista, veți râde cu lacrimi, vă va amuza, veți regreta (nu că ați cumpărat-o), vă va provoca milă, revoltă, veți râde iar. Cu siguranță vă va antrena toți mușchii mimicii”, declară Godină. Întâmplările din carte includ momente din timpul formării sale și experiențe din activitatea de polițist rutier, alături de frânturi din viața personală și culise ale momentelor-cheie urmărite public în ceea ce privește pagina sa de Facebook.

Volumul este disponibil în librăriile din toată țara și în magazinul online www.curteaveche.ro la preţul de 29 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here