Bistriţa-Năsăud: Polițist agresat în curtea Colegiului Naţional “Liviu Rebreanu” din Bistriţa

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Un poliţist din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud a ajuns, joi, la spital, după ce a fost lovit cu picioarele de către un bărbat care a pătruns ilegal în curtea Colegiului Naţional “Liviu Rebreanu” din Bistriţa.

Purtătorul de cuvânt al IPJ, Virginia Pîrlea, a declarat pentru AGERPRES că poliţistul de la ordine publică intervenise, alături de un coleg, la o sesizare primită prin 112, privind faptul că un bărbat spărgea cu pietre geamul unui buldoexcavator aflat în curtea colegiului, unde se efectuează lucrări de amenajare a unui campus şcolar.

“La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie, care a recurs la imobilizarea şi încătuşarea persoanei respective, mai exact un bărbat de 46 ani, din Bistriţa, întrucât acesta devenise violent şi recalcitrant. În cauză a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistriţa, care, în funcţie de rezultatul anchetei, va stabili încadrarea juridică şi măsurile ce vor fi luate împotriva bărbatului”, a precizat Pîrlea.

Poliţistul lovit a fost transportat pentru investigaţii la Spitalul de Urgenţă Judeţean din Bistriţa. AGERPRES

www.agerpres.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here