Şefa de la Crucea Roşie BRAŞOV, şi-a dat DEMISIA!

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com
FOTO: http://newsbv.ro/wp-content/uploads/2014/11/luana-minea.jpg
FOTO: http://newsbv.ro/wp-content/uploads/2014/11/luana-minea.jpg

Directoarea filialei Crucea Roșie Brașov, Luana Minea, și-a dat demisia. Decizia acesteia a fost anunțată în cursul acestei zile de către Crucea Roșie Română.

”Doamna Luana Minea si-a dat demisia din functia de director al filialei noastre din Brasov. Comitetul de Directie al Crucii Rosii Romane a luat act de aceasta demisie si a aprobat procedura privind modul de desfasurare a concursului pentru ocuparea pozitiei de director al filialei Brasov.” Se arată într-un comunicat Crucea Roșie Română, pe pagina oficială de Facebook.

Din 18 februarie, Luana Minea, a demisionat și din cadrul filialei PSD Brașov, dar și din cadrul Autorității Teritoriale de Ordine Publică Brașov.

Toate acestea după ce Luana Minea a fost implicată în scandalul polițistului Marian Godină. Poliţistul a reţinut la începutul lunii februarie permisul unei şofer care nu a acordat prioritate la o trecere de pietoni. În autoturism se afla și Luana Minea care ar fi spus că este şefă la Crucea Roşie şi l-ar fi reclamat pe poliţist şefilor săi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here