Zeci de jandarmi, polițiști, însoțiți de câini, și controlori CFR, într-o razie de amploare la BRAȘOV!

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Razie de amploare la Brașov. Zeci de jandarmi, controlori și polițiști, însoțiți de câini specializați, au verificat mai multe trenuri, dar și Gara Centrală din oraș. Oamenii legii au controlat dacă pasagerii dețin titluri de călătorie, iar câinii au mirosit după droguri. Din fericire nu a fost cazul, însă au fost găsite multe alte probleme.

Gara din localitatea Bod, județul Brașov, a fost unul dintre punctele de control ale autorităților. Imediat ce trenul încărcat cu navetiști a oprit în stație, controlorii, jandarmii și polițiștii, alături de câini, au verificat fiecare pasager. Cei găsiți fără bilet au fost puși să achite pe loc o amendă s-au au fost coborâți din tren.

”Au fost verificate trenuri de pe raza regionalei CFR Brașov, de asemenea au fost făcute verificări în cartierul Craiter din Brașov. În urma acestor acțiuni au fost indentificați 87 de călători frauduloși, de asemenea au mai fost indentificați opt minori care au fost reîncredințați părinților, au fost aplicate sancțiuni contravenționale, fiind indentificate patru cazuri de prostituție, de asemenea au fost indentificate 15 persoane fără adăpost și cerșetori, luându-se măsurile legale ce se impun.” A declarat Liviu Naghi, purtător de cuvânt IPJ Brașov.

Acțiunile autorităților au continuat în Gara Brașov, acolo unde mai multe persoane fără adăpost, dar și cerșetori, au fost luate de polițiști. Un bărbat a agresat un câine de-al polițiștilor și era aproape să fie mușcat grav. Bărbatul nu s-a potolit și a vrut să lovească animalul cu un coș de gunoi.

Imediat după incident, bărbatul a fost condus în secția poliției pentru audieri. Reprezentanții poliției Brașov spun că astfel de acțiuni vor avea loc din ce în ce mai des, în perioada imediat următoare, pentru a spori gradul de siguranță în rândul călătorilor și nu numai.

FOTO/VIDEO: Transilvania News

FOTO: Transilvania News
FOTO: Transilvania News
FOTO: Transilvania News
FOTO: Transilvania News
FOTO: Transilvania News
FOTO: Transilvania News
FOTO: Transilvania News
FOTO: Transilvania News
FOTO: Transilvania News
FOTO: Transilvania News

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here