Medicii au infirmat suspiciunea de Sindrom Hemolitic Uremic la fetița din Covasna

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Fetița de opt luni care a fost adusă miercuri de la spitalul din Sfântu Gheorghe la Spitalul “Marie Curie” nu are Sindrom Hemolitic Uremic, a declarat pentru AGERPRES Mihaela Bălgrădean.

Vă reamintim,

O fetiță de numai opt luni, suspectă de Sindrom Hemolitic Uremic, a fost transportată miercuri seară, de la Sfântu Gheorghe, la București la Spitalul Clinic de Urgență pentru copii „Maria Sklodowska Curie”. Un elicopter SMURD care se deplasa spre Craiova, a fost întors din drum pentru a interveni la această urgență medicală.

De săptămâna trecută, copilul a început să se simtă rău și să prezinte simptome de diaree. Pentru că starea de sănătate a fetiței nu s-a îmbunătățit, părinții au dus copilul la Spitalul Județean din Sfântu Gheorghe, Covasna, cu toții fiind din localitatea Boroșneu Mare.

Medicii au internat de urgență pacientul, au efectuat analize complexe și au decis că fetița este suspectă de Sindromul Hemolitic Uremic. Diagnosticul final urmează să fie stabilit de către medicii specialiști de la Spitalul ”Maria Curie” din București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here