Poliţistul Marian Godină lansează ”Flash-uri din sens opus”, la Brașov

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

Curtea Veche Publishing vă invită vineri, 4 martie 2016, la evenimentul de lansare a primului tratat umoristic despre meseria de polițist rutier: “Flash-uri din sens opus” de Marian Godină. Evenimentul se va desfășura la Centrul Cultural Reduta începând cu ora 16.00. Alături de autor va participa Iren Arsene, directoarea editurii Curtea Veche. Înainte de lansare, cunoscutul polițist va dona 1000 de cărți pentru copii alături de Asociația Curtea Veche către elevii din comuna brașoveană Budila.

“Flash-uri din sens opus” este disponibilă începând cu data de 29 februarie în librăriile din toată țara, iar în perioada de precomandă titlul a fost deja vândut în peste 20.000 de exemplare, cifră spectaculoasă pentru industria de carte din România. “Despre Flash-uri din sens opus vă pot spune că este o carte care vă va trece cu siguranță prin toate stările. Vă va întrista, veți râde cu lacrimi, vă va amuza, veți regreta (nu că ați cumpărat-o), vă va provoca milă, revoltă, veți râde iar. Cu siguranță vă va antrena toți mușchii mimicii”, declară Godină. Întâmplările din carte includ momente din timpul formării sale și experiențe din activitatea de polițist rutier, alături de frânturi din viața personală și culise ale momentelor-cheie urmărite public în ceea ce privește pagina sa de Facebook.

Peste o treime dintre cei care au cumpărat cartea “Flash-uri din sens opus” de pe site-ul editurii Curtea Veche au contribuit cu o donație la dezvoltarea programului național de lectură “Cărţile copilăriei”. Din suma colectată, Marian Godină și echipa Asociației Curtea Veche vor oferi 1000 de cărți pentru copii către elevii din comuna Budila, județul Brașov. Locul a fost ales în urma unui sondaj efectuat de cunoscutul polițist brașovean pe pagina sa de Facebook.

Donația de carte va avea loc în cadrul unui eveniment organizat la Căminul Cultural din comuna Budila, ce va avea loc începând cu ora 12.00 și la care vor participa Marian Godină, Iren Arsene și actrița Smaranda  Nicolau, care va susține un moment de lectură. Oficiile de gazdă vor fi realizate de doamna Mirela Păcurar, directoarea instituției școlare.

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here