Alba: Un bărbat și-a bătut concubina, minoră! Jandarmii au intervenit, iar tânăra a ajuns la spital

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

‘Am lovit-o de câteva ori peste față, după care a acceptat de bună voie să mă însoțească’. Sunt cuvintele unui bărbat care riscă să fie cercetat penal după ce și-a bătut concubina minoră și-a urcat-o cu forța într-o mașină. Vehiculul în care se aflau cei doi a fost depistat pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia de un echipaj de jandarmerie.

Incidentul a fost semnalat la 112, marți, 1 martie, în jurul orei 11,15, de o femeie care a solicitat ajutor deoarece prietena sa a fost abordată de un bărbat, lovită și urcată cu forța într-o mașină. Pornind de la informațiile primite de la apelantă, imediat un echipaj de jandarmerie a acționat pentru identificarea autoturismului, depistându-l la ieșirea din municipiul reședință de județ spre localitatea Teleac. În interiorul acestuia se afla victima, în vârstă de 17 ani, domiciliată în Alba Iulia, iar aceasta era însoțită de fiica ei. Minora prezenta mai multe urme de lovituri la nivelul feței, iar un echipaj de la ambulanță i-a acordat primul ajutor după care a condus-o la UPU Alba Iulia pentru aprofundarea investigațiilor medicale. În vârstă de 43 de ani, presupusul agresor și-a motivat gestul prin aceea că a dorit să-și determine concubina să se întoarcă la locuința pe care o dețin cei doi în comuna Sântimbru.

Existând suspiciunea rezonabilă cu privire la săvârșirea infracțiunilor de lovire și alte violențe, respectiv lipsire de libertate în mod ilegal, jandarmii au întocmit un proces verbal de constatare și l-au înaintat Poliției Municipiului Alba Iulia pentru continuarea cercetărilor în cauză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here