Fotbal: Gabriel Mureșan (ASA Târgu Mureș) – Sâmbătă chiar suntem steliști

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Mijlocaşul echipei de fotbal ASA Târgu Mureş, Gabriel Mureşan, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că speră ca Steaua Bucureşti să învingă în meciul de sâmbătă pe CSMS Iaşi, fapt ce ar putea facilita accesul echipei sale în play-off, iar din acest motiv el şi coechipierii săi vor fi stelişti.

”Eu zic că stăm foarte bine (pentru partida de sâmbătă cu FC Botoşani, n. red.), dar nu depinde doar de noi. Sper să reuşim un rezultat pozitiv dar aşteptăm ‘ajutor’ şi din partea Stelei. Chiar suntem stelişti, sâmbătă! (…) Suntem un lot cu experienţă, ne dorim să ajutăm antrenorul, să facem un meci bun şi să ne calificăm în play-off. Cred că e benefic pentru toată lumea, pentru noi, pentru club să jucăm în play-off, nu să ne batem la retrogradare, să spunem aşa”, a spus Gabi Mureşan.

Întrebat dacă nu crede că Steaua ar prefera-o CSMS Iaşi în play-off în locul formaţiei ASA Târgu Mureş, Gabriel Mureşan a spus că toate echipele îşi doresc să câştige şi nu crede că Steaua se va da la o parte.

Gabriel Mureşan a mai spus că ASA Târgu Mureş a ajuns în situaţia de faţă întrucât ”nu a funcţionat nimic în ultimele două meciuri, în primul rând jucătorii”.

”Deşi ne-am dorit să câştigăm, nu am reuşit, chiar şi la primul meci acasă. Dar sper ca după două meciuri în care am luat bătaie să vină şi o victorie care este foarte importantă pentru noi. (…) Din păcate nu depinde numai de noi, ci depindem şi de jocul rezultatelor. Şi în primele două meciuri ne-am dorit să câştigăm, dar am ajuns foarte rar la poarta adversă, deci trebuie să avem încredere în noi ca să putem câştiga. (…) Nu au mers multe cu antrenorul Grigoraş, dar nu pot să spun că e doar din cauza dânsului, nu. Şi noi, jucătorii, suntem de vină, trebuia să dăm mai mult la meciuri, să alergăm mai mult, cred că am alergat, dar nu cât ne doream. Nu ne-a ieşit, am avut şi ghinion. Nu şi-au creat adversarii foarte multe ocazii, dar nici noi”, a subliniat Gabriel Mureşan. AGERPRES www.agerpres.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here