Hunedoara: Doi minori accidentați grav pe o trecere de pietoni din Deva

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Accident tragic în această seară la Deva. Doi copii au fost răniți grav după ce au fost loviți de un autoturism. Incidentul a avut loc în jurul orei 18:30, pe Bulevardul Decebal. Cei doi minori, în vârstă de 12 și 16 ani, s-au angajat în traversarea străzii, pe la trecerea de pietoni, deși semaforul electric arăta culoarea roșie.

”Un bărbat de 41 de ani, din municipiul Deva, care conducea un autoturism pe Bulevardul Decebal, din municipiul Deva, la intersecția cu Bulevardul Mihail Kogălniceanu a surprins și accidentat doi minori, în vârstă de 12, respectiv 16 ani, ambii din municipiul Deva, care s-au angajat în traversarea Bulevardului Decebal, pe culoarea roșie a semaforului electric, pe trecerea pentru pietoni.” Conform unui comunicat de presă al IPJ Hunedoara.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea gravă a celor doi minori. Aceștia au rămas sub supravegherea medicilor de la Spitalul Municipal Deva. Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here