Fashion TV Winter Festival 2016. Campionii mondiali ai României au făcut legea pe podiumul de modă

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Sursa: Transilvania News
Sursa: Transilvania News

Weekend fashion la poalele Tâmpei. Timp de 3 zile, Braşovul s-a transformat în capitala modei. Fashion TV Winter Festival a reunit cei mai în vogă designeri români, modele de succes, branduri internaționale dar și o parte dintre cele mai îndrăgite vedete din România.

În premieră, la ediţia din acest an au venit la Braşov şi top modelele internaţionale Claudia Neghina şi Ioana Francia. Acestea au o carieră impresionată în domeniul fashion, de peste 14 ani defileaza pe cele mai importante podiumuri de modă din lume.

În 1999, Claudia Neghina devenea Top Model România și obtinea un contract cu agenția Why Not din Milano. A mers în capitala modei si a avut zeci de prezentări pentru creatori precum: Dolce Gabbana, Emporio Armani, Christian Dior, Valentino, Armani, Chanel, Cavalli, Rocco Barocco, Donna Karan, Etro. La Braşov, aceasta a fost şi prezentatoarea evenimentului.

Ioana Francia a câștigat titlul Top Model România în 1997. A fost momentul care a propulsat-o pe podiumurile celebrelor case de moda din întreaga lume: Armani, Cavalli, Channel, Pacco Rabanne,Gai Mattiolo, Giada Curti sau Rocco Barocco. Ca o recunoaștere a meritelor internaţionale, Ioana a fost desemnată în 2002 Modelul Anului în România.

Fashion TV Winter Festival s-a aflat la cea de a IX-a ediţie, primele şapte având loc în localitatea austriacă Kitzbuhel supranumită şi „Perla Alpilor Austrieci”. Andreea Dogaru, Ionuţ Glavan, Adela Diaconu, Cristiana Maria Purdescu, Lăcrămioara Iordăchescu sau Geanina Olaru au fost doar o parte dintre designerii prezenţi la eveniment.

Designerii braşoveni Lăcrămioara Iordăchescu şi Adela Diaconu au impresionat publicul cu o colecţie diafană, în nuanţe deschise, realizată din voaluri vaporoase cu accente dantelate şi croiuri elegante, dar şi nonconformiste pe alocuri.

Sursa: Transilvania News
Sursa: Transilvania News

Adela Diaconu a reuşit să smulgă ropote de aplauze şi cu colecţia sa “Campionii” reuşind să îi aducă la Braşov pe campionul mondial la box Mihai Leu, campioana olimpică la gimnstică Monica Roşu, multipla campioana la sărituri în înălţime Monica Iagăr şi campiona mondială la atletism Doina Melinte.

Aceasta din urmă a avut emoţii duble întrucât în cadrul aceluiaşi eveniment în care ea a defilat a debutat şi fiica sa, talentatul designer Daiana Melinte. Daiana a terminat Universitatea Naţională de Arte şi îşi doreşte să ajungă un faimos designer, iar pentru asta îşi explorează creativitatea şi viziunea pentru a-şi defini stilul propriu.

Momentele de modă au fost îmbinate perfect cu cele muzicale, pe scenă urcând nume cunoscute din showbizz-ul autohton. Actul final al evenimentului fashion a fost sub semnătura muzicală a lui Tudor Turcu, câştigătorul X Factor România. Şi sala a fost plină de vedete printre care s-au numărat şi Adelina Pestriţu împreună cu iubitul său Speak, dar şi Dana Săvuică.

In cadrul prestigiosului eveniment a avut loc şi finala națională Miss Diamond România 2016, unde a fost aleasă reprezentanta României la Miss Diamond of the World 2016, în Algeria. De menționat că anul trecut, titlul de Miss Diamond of the World 2015 a fost obținut chiar de România, prin reprezentanta noastră Delia Duca. Aceasta din urmă a fost şi cea care i-a predat coroana LavinieiGrigore, o tânără de 21 de ani din Câmpulung Muscel, câştigătoarea din acest an a titlului.  Lavinia are 1,79 m înălţime, este studentă la Universitatea Bucureşti şi studiază Relaţii Economice Internaţionale, în cadrul Academiei de Studii Economice (ASE).
Redactor: Bianca Bucă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here