SIBIU: Metoda „Accidentul” face în continuare victime! Bărbat păgubit de 3.000 de lire

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

În data de 21 februarie, în jurul orei 13:00, un bărbat a apelat Poliția Municipiului Mediaș sesizând faptul că a fost victima unei înșelăciuni prin metoda „accidentul”.

Victima, în vârstă de 55 de ani, domiciliată în municipiul Mediaș, le-a relatat polițiștilor faptul că în data de 21 februarie, în jurul orei 11:20, a fost apelată telefonic de o persoană de sex masculin care a pretins că este medic iar fiul său îi este pacient, fiind implicat într-un accident rutier.

Falsul medic a pretins bani pentru operația fiului victimei, iar pentru a intra în posesia sumei de bani i-a spus victimei că o persoană îl va aștepta în zona Spitalului Municipal Mediaș. La locul indicat de apelant, victima s-a întâlnit cu un bărbat căruia i-a înmânat 3.010 lire.

La aproximativ 20 de minute după ce banii au fost predați intermediarului, victima a fost din nou apelată telefonic de către aceeași persoană pentru a-i fi returnată suma, motivând ca s-a produs o eroare, stabilind și un loc de întâlnire.

Întrucât bărbatului i s-a părut suspect cel de-al doilea apel, a sesizat Poliția Municipiului Mediaș. Polițiștii s-au mobilizat cu operativitate, s-au deplasat împreună cu victima la locul stabilit pentru returnarea banilor, însă nu s-a prezentat nimeni.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Mediaș continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here