Reacția IPJ Brașov, după întâlnirea cu reprezentanții Sindicatului Național al Agenților de Poliție

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

În data de 22.02.2016 a avut loc la I.P.J.Brașov o întâlnire între patru reprezentanți ai Sindicatului Național al Agenților de Poliție și conducerea I.P.J.Brașov,ca urmare a mitingului desfășurat de sindicat azi în municipiul Brașov.

Reprezentanții sindicatului au ridicat probleme legate de deficitul de personal din Poliție,egalitatea de șanse în cariera profesională între agenți și ofițeri,precum și sporirea exigenței în sistemul de recrutare al viitorilor polițiști.Aceste probleme vor fi aduse la cunoștința forurilor ierarhice superioare.

Referitor la I.P.J..Brașov,singura problemă ridicată a fost legată de situația de la Biroul pentru Centru Universitar Brașov. În urma comunicatelor Sindicatului Național al Agenților de Poliție și Asociației Studenților din Universitatea Transilvania Brașov,conducerea I.P.J.Brașov a dispus Biroului Control Intern efectuarea unor verificări la Biroul de Poliție pentru Centrul Universitar Brașov.

Verificările vizează aspectele semnalate în cele două comunicate,cu privire la funcționarea sistemului de supraveghere video din campusul universitar și comportamentul șefului Biroului de Poliție pentru Centrul Universitar Brașov.

Rezultatele verificărilor vor fi aduse la cunoștința opiniei publice imediat după finalizarea controlului.

CITEȘTE ȘI:

Miting de susţinere pentru Marian Godină, în faţa IPJ Braşov! Declaraţii VIDEO!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here