Miting de susţinere pentru Marian Godină, în faţa IPJ Braşov! Declaraţii VIDEO!

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

UPDATE:

CITEȘTE AICI REACȚIA IPJ BRAȘOV DUPĂ ÎNTÂLNIREA CU LIDERII SINDICATELOR!!! 

  

  

Miting la Brașov pentru susținerea polițistului Marian Godină. Aproximativ 100 de persoane au scandat în fața sediului Județean de Poliție, nemulțumiți de sistemul actual și de abuzurile asupra polițiștilor. La eveniment au fost prezenți reprezentanți ai sindicatelor polițiștilor din București, Dolj, Mureș și Galați. 

Cu puțin timp înainte de ora 13, două autocare cu polițiști au ajuns în fața Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, acolo unde a avut loc manifestarea. Înarmați, de data aceasta, cu bannere și fluiere, polițiștii au scandat mai bine de două ore. Polițiștii spun că primul lucru care ar trebui să fie schimbat în sistem, ar fi mentalitatea superiorilor. 

Reprezentanții protestatarilor au fost invitați la discuții de către conducerea IPJ Brașov. După câteva zeci de minute, au ieșit însă, lafel de dezamăgiți cum au intrat. 

Agentul de Poliție, Marian Godină, cel care a semnalat abuzuri din cadrul Inspectoratului de Poliție, nu a fost prezent la miting. Săptămâna trecută, Șeful IPJ Brașov, chestorul Ioan Aron și-a înaintat dosarul de pensie, imediat ce s-a întors din concediu. 

UPDATE:

CITEȘTE AICI REACȚIA IPJ BRAȘOV DUPĂ ÎNTÂLNIREA CU LIDERII SINDICATELOR!!! 

SURSA VIDEO: TRANSILVANIA NEWS

Mai multe imagini video, puteți găsi și pe canalul nostru oficial de Youtube! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here