Deoarece soția i-a consumat băutura, un bărbat din Alba Iulia s-a răzbunat pe un autoturism

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

În urma unui apel la 112, un echipaj de jandarmerie s-a deplasat de urgență, sâmbătă, 20 februarie, la ora 16.45, pe strada Vasile Alecsandri din Alba Iulia, pentru a ajuta un cetățean căruia i-a fost lovită mașina cu o piatră. Conducătorul auto le-a relatat jandarmilor că, în timp ce conducea, un bărbat i-a lovit portiera din dreaptă față a vehiculului, fără un motiv evident, după care a fugit.

Pornind de la semnalmentele furnizate de păgubit, jandarmii au acționat pentru prinderea presupusului făptuitor și au reușit să-l depisteze în scurt timp. Este vorba de un bărbat în vârstă de 47 de ani, care și-a motivat gestul prin aceea că are probleme personale. Se afla în avansată stare de ebrietate, iar în urma verificărilor efectuate a reieșit că, anterior incidentului ce a necesitat prezența jandarmilor, fusese implicat și într-un scandal în familie.

Cel mai probabil, motivul conflictului conjugal a fost acela că soția i-a găsit și i-a consumat o sticlă de băutură pe care el o ascunsese. După cearta cu soția, bărbatul a părăsit locuința extrem de nervos, iar acum este principalul suspect în săvârșirea unei infracțiuni de distrugere.

Cauza urmează să fie cercetată de Poliția Municipiului Alba Iulia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here