Două mașini s-au răsturnat în această dimineață la Sibiu! O femeie însărcinată a ajuns de urgență la spital

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Accident rutier în această dimineaţă pe Drumul Naţional 1, la ieşirea din Sibiu, spre localitatea Cristian. Două autoturisme s-au răsturnat după ce șoferul unuia dintre mașini, a efectuat o manevră necorespunzătoare. O femeie însărcinată a ajuns la Spital!

”Cele două autoturisme circulau spre Sibiu, iar la un moment dat, la ieșire din localitatea Cristian, conducătorul autoturismului care circula pe banda întâi, a schimbat brusc direcția de mers, a pătruns pe banda a doua și a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula regulamentar pe aceeași direcție de mers. În urma impactului cele două mașini au fost proiectate pe sensul opus de mers și s-au răsturnat în afara părții carosabile, pe partea stângă.” A declarat pentru Transilvania News, Agent Principal, Elena Walter, IPJ Sibiu.

În urma accidentului, pasagera din autoturismul condus regulamentar, însărcinată în 14 săptămâni, a suferit răni ușoare și a fost transportată la Spitalul Județean Sibiu, pentru investigații medicale amănunțite.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz și fac cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here