Volei masculin: ACS Volei Municipal Zalău – CS Unirea Dej 3-2, în sferturile Cupei României

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Echipa de volei masculin ACS Volei Municipal Zalău s-a impus cu 3-2 (25-21, 25-22, 22-25, 22-25, 15-12) în faţa formaţiei CS Unirea Dej, într-o partidă disputată miercuri, pe teren propriu, în cadrul primei manşe a sferturilor de finală ale Cupei României.

Echipei din Zalău a început bine meciul şi s-a impus fără emoţii în primul set, pe care l-a câştigat cu 25-22.

În setul doi doar finalul a fost unul mai echilibrat. Voleibaliştii din Dej au reuşit să să se apropie la un singur punct, 23-22, însă gazdele au câştigat următoarele două puncte şi au închis setul, cu 25-22.

După 8-5 la primul timp de odihnă al setului trei, voleibaliştii de la VM Zalău s-au văzut conduşi la mijlocul setului cu două puncte, 12-10, pentru ca la al doilea time-out tehnic tot voleibaliştii din Dej să fie în avantaj, cu 16-15. Cu un blocaj tot mai eficient, oaspeţi s-au menţinut în avantaj până la final, impunându-se în cele din urmă cu 25-22.

Unirea Dej a început în forţă şi setul patru, conducând chiar cu patru puncte (13-9, 14-10), însă echipa din Zalău a recuperat treptat, egalând în cele din urmă la 20. Finalul de set a aparţinut însă oaspeţilor, care s-au impus cu un scor identic, 25-22.

Echipa gazdă a începutt determinată setul decisiv, câştigând primele trei puncte. Setul a devenit însă mai apoi unul echilibrat, gazdele impunându-se în cele din urmă cu 15-12.

Returul se va desfăşura peste o săptămână, la Dej. AGERPRES

www.agerpres.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here