Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov așteaptă raportul de la IGPR în cazul Godină

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, Postolache Florin Nicolae, a declarat miercuri într-o conferinţă de presă că aşteaptă raportul de la IGPR în cazul agentului şef Marian Godină şi în funcţie de datele din raport vor fi efectuate încadrările juridice corespunzătoare şi se va dispune începerea urmăririi penale şi vor fi demarate cercetările penale.

Sursa citată a mai precizat că aşteaptă raportul de la Direcţia de Control a IGPR prin poştă.

Raportul de control al IGPR a fost întocmit după un control efectuat marţi la sediul IPJ Braşov de către Direcţia de Control Intern al IGPR.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov a fost sesizat de către Direcţia Control Intern din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), care a efectuat verificări privind “posibila săvârşire a unor infracţiuni în legătură cu serviciul de către şefii profesionali’ ai agentului şef Marian Godină, în legătură cu “presupuse intervenţii în afara cadrului legal, în sensul favorizării unei persoane ce a fost sancţionată contravenţional”.

“În data de 16 februarie 2016, ora 16,14, Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov a fost sesizat prin fax, de către Direcţia Control Intern din cadrul IGPR, cu privire la faptul că, în urma verificărilor efectuate la nivelul Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Braşov, referitor la informaţiile apărute în mass-media în data de 16 02. 2016, în legătură cu agentul şef de poliţie Marian Godină, din cadrul Poliţiei municipiului Braşov-Serviciul Rutier, au rezultat unele elemente privind posibila săvârşire a unor infracţiuni în legătură cu serviciul de către şefii profesionali ai poliţistului, constând în presupuse intervenţii, în afara cadrului legal, în sensul favorizării unei persoane ce a fost sancţionată contravenţional în data de 8 02.2016”, se arată într-un comunicat, dat publicităţii, miercuri, de către prim-procurorul Parchetului Judecătoriei Braşov, Florin Nicolae Postolache. AGERPRES

www.agerpres.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here