Mureș: Cinci minori dispăruți, au fost găsiți de polițiști într-o pădure

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Cinci minori din localitatea Albești, jud.Mureș, au fost dați dispăruți în cursul zilei de ieri, după-amiază. Polițiștii de la Postul de Poliţie Albeşti au fost alertați de către un bărbat, cu privire la faptul că trei minori, din cartierul Valea Albeştiului, au plecat la joacă pe dealul din apropiere şi au dispărut.

Imediat, la faţa locului s-a deplasat şeful Postului de Poliţie Albeşti şi echipa operativă din cadrul Secţiei nr. 10 de Poliţie Rurală Sighişoara. Din verificările efectuate s-a stabilit că în aceeaşi zi, în jurul orei 14:00, trei minori, de 2, 4 şi 5 ani au plecat de la domiciliu, spre o zonă împădurită şi nu s-au mai întors.

Au fost organizate echipe de căutare, la care au participat poliţişti, pompieri, jandarmi, dar şi societatea civilă care au efectuat căutări şi scotociri în zonă. După aproximativ 30 de minute de la declanşarea operaţiunilor de căutare, poliţiştii Secţiei nr. 10 Poliţie Rurală Sighişoara, au găsit cei trei minori dispăruţi, în zona împădurită.

În momentul în care minorii au fost găsiţi de poliţişti, aceştia le-au transmis că împreună cu ei s-au mai aflat alţi doi copii, de 2 şi 6 ani. Echipele constituite în zonă au extins ariei de căutare şi s-a reuşit astfel, în jurul orei 18:08, identificarea celorlalţi doi minori.

În momentul în care au fost găsiţi de poliţişti, cei cinci minori nu necesitau îngrijiri medicale, aceştia fiind încredinţaţi familiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here