Noi percheziții la MUREȘ! Trei tineri sunt cercetați pentru că ar fi creat un prejudiciu uriaș

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Trei tineri din județul Mureș sunt cercetați de poliţiştii de investigații criminale mureşeni pentru comiterea a 14 furturi din locuinţe şi societăţi comerciale, din Tîrgu-Mureş şi Reghin, fapte prin care ar fi cauzat un prejudiciu de aproximativ 85.500 de lei.

La data de 10 februarie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale ai Poliţiei Municipiului Tîrgu-Mureş – Inspectoratul de Poliție Județean Mureș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu-Mureş, au efectuat două percheziţii domiciliare, pe raza comunei Sângeorgiu de Mureş, județul Mureș.

Activitățile au fost efectuate pentru probarea activităţii infracţionale a trei persoane, din localităţile Sângeorgiu de Mureş şi Periş, bănuite de comiterea mai multor furturi, în Tîrgu-Mureş şi Reghin.

În fapt, cei în cauză sunt bănuiți că,  în perioada 1 decembrie 2015 – 23 ianuarie a.c., ar fi comis 7 furturi din locuinţe şi 4 furturi din societăţi comerciale, cauzând astfel un prejudiciu de aproximativ 70.000 de lei.

Din cercetările a reieșit faptul că, aceștia ar fi forţat uşile de acces şi ar fi sustras diferite sume de bani, iar în unele cazuri ar fi dislocat casetele metalice pentru păstrarea de valori, acționând într-un timp foarte scurt.

În urma percheziţiilor, au fost identificate şi ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe bunuri, susceptibile a proveni din activitatea infracţională.

Reamintim că, la data de 26 ianuarie a.c., poliţiştii din Reghin au identificat, aceleași trei persoane, fiind bănuite de comiterea altor trei furturi în Reghin, prin care ar fi fost cauzat un prejudiciu de aproximativ 15.500 de lei.

La data de 10 februarie a.c., bănuiţii au fost prezentaţi instanţei competente, care a dispus arestarea preventivă a doi dintre aceștia, pentru 30 de zile, cel de-al treilea fiind cercetat în stare de libertate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here