Nemulțumiri în rândul internauților după ce o traducere realizată de ”Google Translate” a devenit virală! Românii făcuți țigani?!

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Nemulțumiri în rândul internauților români după ce o poză cu o traducere realizată de ”Google Translate” a devenit virală. Oamenii au tradus din Limba Română în Limba Engleză următoarele expresii: ”Românii nu sunt țigani Americanii nu sunt țigani”, iar din traducerea în Engleză a reieșit că românii ar fi țigani, iar Americanii nu. O astfel de poză a fost distribuită, pe rețelele de socializare, de mii de persoane. Reacțiile utilizatorilor din mediul online, nu au întârziat să apară. Iată doar câteva dintre comentarii:

”Sincer ma simt jignit… Dar na… Daca am pune botul la toate prostiile unde am ajunge? =)) Keep it up you lovely people.”

”Am încercat, prima oară a dat ”Romanians are not gypsies” dar într-o fracţiune de secundă s-a schimbat în ”Romanians are Gypsies” .. trist .”

”Eu am trimis un feedback celor de la google , împreună cu o captura de ecran, Încercati si voi asa nu doar din editarea de acolo…”

”Ma simt defaimat si am drepturi.”

”You racist ****”

Comentarii, SURSA: Facebook.com

FOTO: Print Screen
FOTO: Print Screen

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here