Braşov: Grav accident rutier cu 7 victime!

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Grav accident rutier pe Drumul Naţional 1S! În această după-amiază, între localităţile Veneţia şi Părău, două autoturisme au fost implicate într-un accident rutier. Acesta s-a soldat cu 7 victime dintre care 2 erau copii. A fost nevoie de intervenţia a 4 echipaje SMURD şi a unei ambulanţe pentru a salva vieţile acestora. Conform, purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, Ciprian Sfreja, s-ar părea că victimele sunt  toate conştiente.

Accidentul rutier s-a produs în jurul orei 12.35. Din primele cercetări un brașovean de 42 ani, care conducea un autoturism din direcția Veneția de Jos spre Părău, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea unei depăşiri, pe un sector de drum unde această manevră era interzisă, fiind drum în pantă, a pătruns pe contrasens și autoturismul condus de el a intrat în coliziune cu celălalt autoturism condus de un tânăr de 22 ani, care circula din sens opus.

Cercetările sunt continuate de polițiști, sub coordonarea unui procuror, pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul.  

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here