Brașov: Un bărbat a decedat după ce s-a aruncat în fața trenului!

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

UPDATE: Bărbatul în vârstă de 52 de ani, a decedat la scurt timp după ce a ajuns la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean Brașov. Medicul de gardă, Ioana Chițea, a declarat pentru Transilvania News că bărbatul se afla în stare foarte gravă și ar fi pierdut mai bine de doi litri de sânge, prezenta răni grave în zona feței și a toracelui, leziuni incompatibile cu viața.

Un bărbat a fost accidentat grav după ce a fost lovit de un tren care se pregătea să intre în Gara Brașov, dinspre Zărnești. Se pare că victima s-ar fi aruncat în fața locomotivei, în jurul orei 20:40.

”Am fost anunțați că a fost lovită o persoană care s-a aruncat în fața unei locomotive, la aproximativ 50-60 de metri înainte de intrare în stația Brașov Călători.” A declarat pentru Transilvania News, impiegatul de serviciu. (Funcționar feroviar care organizează și controlează mișcarea trenurilor într-o gară.)

Un echipaj SMURD, de terapie intensivă, a ajuns imediat la locul accidentului pentru a acorda primul ajutor.

”Este vorba despre un bărbat în vârstă de 52 de ani, cu plitraumatisme. După ce medicii au acordat primul ajutor la fața locului, victima a fost transportată în stare foarte gravă la Spitalul Județean de Urgență.” A declarat Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov.

Polițiștii au efectuat cercetări și au deschis o anchetă în acest caz.

Zona în care s-a produs accidentul este frecventată zilnic de zeci de brașoveni care traversează căile ferate.

FOTO: Transilvania News
FOTO: Transilvania News
FOTO: Transilvania News
FOTO: Transilvania News

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here