“Interviul săptămânii”. O nouă emisiune la Transilvania News Web TV

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

De la o săptămână la alta, Transilvania News Web TV îşi îmbogăţeşte grila de programe cu noi şi noi emisiuni. Începând de astăzi, în fiecare miercuri, veţi putea urmări de la orele 14.00, 18.00 şi 20.00, cea mai noua emisiune marca Transilvania News. „Interviul săptămânii” va răspunde tuturor întrebărilor dumneavoastră. Şefi de instituţii, personalităţi marcante, organizatori de evenimente, toţi vor fi prezenţi doar la Transilvania News Web TV. În acest fel, vom încerca să găsim împreună soluţii la problemele comunităţii.

Astăzi, de la ora 14.00 va fi difuzată prima ediţie a emisiunii „Interviul săptămânii”. Şeful Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Braşov, Sorin Susanu, va vorbi despre unde, cum şi când pot apela consumatorii în cazul în care constată nereguli la produsele pe care şi le achiziţionează.

Vreţi să plecaţi în vacanţă în acest an? Ei bine, trebuie să fiţi vigilenţi! Motivul îl veţi afla astăzi în cadrul emisiunii “Interviul săptămânii” realizată de jurnalistul Alexandru Ichim doar la Transilvania News Web TV.

Programul zilei va fi completat de cea mai nouă emisiune de călătorii de la Transilvania Web TV – “Cu Bibi în vacanţă”. O călătorie în imagini şi fotografii din cele mai diverse locuri ale lumii vă va furniza datele necesare pentru vizitarea acelui loc, ponturi de cazare, dar şi obiective turistice obligatorii de vizitat daca ajungeţi în acele zone ale lumii. Şi pentru că în această perioadă în Italia are loc Festivalul Internaţional de la Sanremo, astăzi, vom călători chiar în acel superb colţ de lume de la malul Mării Mediterane de la orele 16.00 si 20.30.

Nu rataţi nici pauza de râs de la ora 16.30! Happy Break vă prezintă cele mai haioase animăluţe.

Petreceţi-vă ziua în comapania Transilvania News Web TV, o televiziune online fresh, obiectivă, cu programe ce reprezintă o alternativă excelentă de petrecere a timpului liber pe Internet.

Echipa noastră vă urează: Vizionare Plăcută!

http://transilvanianews.com/livetv/

MIERCURI – 10 FEBRUARIE 2016

  • ORA: 14:00 – ”Interviul Săptămânii” – Realizator, Alexandru Ichim
  • ORA: 16:00 – ”Cu Bibi în vacanță” (EPISOD NOU) – Realizator, Bianca Bucă
  • ORA: 16:30 – ”Happy Break Transilvania News” – Realizator, Bianca Bucă
  • ORA: 18:00 – ”Interviul Săptămânii” – Realizator, Alexandru Ichim
  • ORA: 20:00 – ”Interviul Săptămânii” – Realizator, Alexandru Ichim
  • ORA: 20:30 – ”Cu Bibi în vacanță” (EPISOD NOU) – Realizator, Bianca Bucă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here