Alba: S-au certat pe banii strânși la muncă în străinătate. Conflictul a fost aplanat abia de jandarmi

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Întors în țară după o perioadă de aproximativ 3 luni petrecută în Franța, un bărbat în vârstă de 23 de ani s-a deplasat la domiciliul soacrei pentru a-și întâlni soția și copilul. După momentul revederii, a dorit ca, împreună cu familia, să se deplaseze la locuința părinților săi, situată în localitatea Șona.

Pe motiv că în perioada în care s-a aflat în străinătate i-au îngrijit soția și copilul în vârstă de un an, soacra și cumnata i-au cerut să le dea o parte din banii câștigați. Bărbatul a refuzat și, pe acest fond, cele două nu i-au permis soției să-l însoțească, deși femeia este majoră și și-a exprimat dorința ca, împreună cu fiul ei, să-și urmeze soțul.

Scandalul care a urmat a atras atenția vecinilor, iar unul dintre aceștia a alertat jandarmii. Un echipaj de jandarmerie a intervenit oportun, a prevenit escaladarea violențelor și a aplanat conflictul. Principale vinovate au fost găsite soacra și cumnata bărbatului, cele două fiind sancționate contravențional cu avertisment, respectiv amendă în valoare de 300 lei.

Incidentul s-a petrecut luni, 8 februarie, în municipiul Blaj și a fost semnalat prin apel la 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here