Sibiu: Un copil rătăcit pe străzi, la 6 km de casă, găsit de polițiști

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Un copil în vârstă de 4 ani, a fost găsit rătăcit pe Drumul Național 14 în județul Sibiu. Mai exact, copilul se afla la o distanță de 6 km de casă. Un echipaj de poliție a găsit băiatul pe marginea străzii. Acesta era îmbrăcat sumar, îi era frig și nu putea oferi detalii despre părinți sau despre domiciliu.

Polițistul a preluat copilul și l-a transportat la sediul Poliției Municipiului Mediaș unde au demarat activitățile specifice de identificare atât a sa, cât și a părinților. De asemenea, au fost sesizați și reprezentanții Direcției de Asistență și Protecție Socială a Copilului Mediaș.

În urma verificărilor efectuate, în scurt timp s-a reușit identificarea tutorelui legal, bunica minorului, domiciliată în localitatea Blăjel, la o distanță de aproximativ 6 km. față de locul unde a fost găsit copilul.

Se pare că, în timp ce bunica era plecată să aducă lemne, copilul a fost lăsat în grija altor două minore, părăsind domiciliul fără știrea acestora. După ce s-a întors acasa, bunica a observat lipsa copilului și a plecat în căutarea lui, dar fără să anunțe dispariția lui autorităților.

Față de bunică, polițiștii au luat măsura sancționării contravenționale pentru nesupravegherea minorului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here