Sălaj: 10 vagoane încărcate cu sare, au deraiat în cursul nopții! Trafic feroviar blocat!

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com
Zece vagoane, din componența unui tren marfar, încărcate cu sare, au deraiat azi-noapte, în jurul orei 01,  în județul Sălaj, în stația Lețca. Traficul feroviar a fost blocat între Jibou  – Lețca – Ileanda – Dej. Momentan nu se știu cauzele ce au dus la producerea acestui incident, însă autoritățile fac eforturi pentru a repune vagoanele pe șine și pentru a repara infrastructura feroviară în cel mai scurt timp. Companiile feroviare au luat deja măsurile necesare pentru ca pasagerii să nu fie afectați.
”Călătorii cu destinațiile Satu Mare, Baia Mare, Cluj Napoca, București Nord vor circula cu trenurile aflate în circulație până la stațiile Jibou și respectiv Ileanda, iar pe distanta Jibou  – Ileanda și retur se asigură transbordarea cu mijloace auto.
  • pasagerii de la trenul  IR 1746 Satu Mare – Baia Mare – Jibou – Letca – Ileanda – Dej Calatori – Bucuresti Nord vor circula pana la Jibou, intre Jibou si Ileanda se asigura transbordarea cu mijloace auto, pe distanta Ileanda – Cluj Napoca – Sighisoara – Brasov – Bucuresti Nord vor circula cu trenul suplimentar IR 12590.
  • pasagerii de la trenul IR 1641/R 4090 Bucuresti Nord – Brasov – Dej Calatori – Letca – Jibou – Baia Mare – Satu Mare, vor circula cu acest tren pana la Ileanda, intre Ileanda si Jibou se asigura transbordarea cu mijloace auto, iar pe distanta Jibou – Baia Mare – Satu Mare vor circula cu trenul suplimentar IR 12591.
  •  de asemenea, si pentru trenurile Regio se asigura transbordarea pasagerilor intre Jibou – Ileanda si retur.
Pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile afectate si vor sa renunte la calatorie, vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor/calatoriilor, conform Regulamentului de transport pe calea ferata in vigoare. Mai multe detalii despre conditiile de restituire a tarifelor de transport  sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro.
Rugam pasagerii ca inainte de calatorie, sa solicite informatii despre modificarile produse in traficul feroviar la numarul de telefon 021/9521, sa se adreseze personalului nostru din statii.” Se arată într-un comunicat de presă CFR S.A.
Din fericire, în urma accidentului, nu au fost înregistrate victime.
PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here