Hunedoara: Un bărbat din Deva, în stare gravă la Spital după ce a fost bătut pe stradă

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Un bărbat în vârstă de 38 de ani din Deva a ajuns în această dimineață, în stare gravă, la Spitalul Județean, după ce a fost bătut pe stradă. Incidentul a avut loc în jurul orei 04, în fața unui local situat în zona Piața Victoriei.

Totul a pornit de la un conflict spontan. Un echipaj de poliție a ajuns imediat la fața locului, iar agresorii au fost indentificați.

”S-a stabilit faptul că, pe fondul consumului de alcool, doi suspecți au agresat un bărbat în vârstă de 38 de ani, din municipiul Deva. Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Deva, în urma cercetărilor efectuate, au identificat prezumtivii autori ai agresiunii, doi tineri din municipiul Deva, în vârstă de 19 și, respectiv, de 20 de ani și au stabilit că suspectul în vârstă de 20 de ani (cu antecedente penale) i-a aplicat victimei o lovitură cu pumnul în zona feței, în urma căreia bărbatul în vârstă de 38 de ani, a căzut și s-a lovit cu capul de o bordură. Victima a fost transportată în stare gravă la Spitalul Județean Deva, pentru acordarea de îngrijiri medicale.” Se arată într-un comunicat de presă emis de IPJ Hunedoara. 

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală (cu punerea în primejdia a vieții victimei). Cei doi agresori au fost identificați la scurt timp de la comiterea faptei și reţinuţi pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi în cursul acestei zile magistraţilor, în vederea luării măsurilor legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here