CLUJ: Un taximetrist a fugit cu bagajele unei cliente! Bărbatul a fost reținut de polițiști

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Un taximetrist din Cluj a fost reținut pentru 24 de ore, după ce a plecat cu bagajele unei cliente. Polițiștii au dispus reținerea bărbatului, în cursul zilei de 5 februarie.

”În urma probatoriului administrat, poliţiştii au stabilit că, la data de 25 ianuarie a.c., un bărbat, în calitate de conducător al unui taximetru, ar fi plecat cu bagajele unei femei din Suceava, faptă prin care ar fi produs un prejudiciu material de circa 7.000 de lei.

Astfel, bărbatul de 33 de ani, din Cluj-Napoca, ar fi efectuat un transport pe raza municipiului Cluj-Napoca, de la o unitate medicală până în Piaţa Gării. La destinaţie, bărbatul nu ar fi returnat bagajele persoanei vătămate, plecând cu taximetrul după coborârea acesteia.” Se arată într-un comunicat de presă emis de IPJ Cluj.

Conform celor relatate de către persoană vătămată, bagajul conţinea bunuri şi medicamente, în valoare de circa 7.000 de lei. Faţă de taximetrist, a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, efectuându-se în continuare cercetări pentru recuperarea prejudiciului creat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here