Harghita: O tânără de 16 ani a fost lovită grav pe trecerea de pietoni!

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

O adolescentă în vârstă de 16 ani a fost accidentată grav de către o autoutilitară. Aceasta era condusă de un bărbat de 32 de ani, care nu a acordat prioritate tinerei care se afla pe trecerea de pietoni. Incidentul a avut loc în această dimineață, în jurul orei 07, la Odorheiu Secuiesc, județul Harghita.

”În timp ce conducea o autoutilitară pe strada Tamasi Aron din municipiul Odorheiu Secuiesc, la o trecere pentru pietoni situată înainte de intersecţia cu strada Pantei, nu i-a acordat prioritate de trecere şi a acroşat-o pe (…) de 16 ani, din localitate, angajată regulamentar în traversare.

În momentul producerii accidentului, din care a rezultat rănirea gravă a adolescentei, conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, situaţie în care cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, pentru care va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc.” conform unui comunicat de presă emis de IPJ Harghita.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here