Romania 1-0 Zimbru Chisinau, evolutie modesta a “tricolorilor”!

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Ieri seară Naţionala Divizionară de fotbal a româniei a disputat al doilea meci amical al stagiului de pregătire din Turcia împotriva formaţiei de peste prut, Zimbru Chişinău. După victoria cu 5-1 împotriva echipei Georgiene Torpedo Kutaisi, toată lumea se aştepta să plouă cu goluri şi în poarta moldovenilor, doar că, elevii lui Anghel Iordănescu au avut o evoluţie modestă, în ciuda începutului furtunos, când în secunda 28, golgheterul ligii întâi Ioan Hora a profitat de o greşeală imensă în apărarea verzilor şi a înscris unicul gol al partidei. Moldovenii au avut prima ocazie în minutul 22, când Tallen a trimis mingea printr-o lovitură de cap pe lângă poartă, iar trei minute mai târziu, la un corner al adversarilor, mingea a lovit transversala porţii apărate de Silviu Lung Jr. În minutul 36, Hora a fost aproape de a reuşi dubla cu o lovitură de cap, dar mingea venită după o centrare perfectă a lui Rotariu, s-a dus peste poartă.

În repriza a doua, spectacolul a întârziat să apară. Prima ocazie de gol a aparţinut moldovenilor în minutul 62 după o fază confuză în careul “tricolorilor” în urma unui corner, dar Silviu Lung a reuşit să prindă balonul şi să înlăture emoţiile. În minutul 64 autorul golului, Ioan Hora, a fost înlocuit cu Denis Alibec, care a avut şi el o şansă mare de a înscrie. Faultat în careu, Alibec a executat penaltiul dar a ratat şutând în bara porţii lui Rusu, ratare care confirmă încă o dată “regula” ce spune că cel care execută nu trebuie să fie cel faultat.

Meciul dintre cele două formaţii s-a terminat aşa cum a început, cu scorul de 1-0 pentru România. Astfel, Naţionala Divizionară a bifat cel de-al doilea succes, iar sâmbătă de la ora 17:00 “tricolorii” pot obţine şi a treia victorie, ce pare a fi doar o formalitate, împotriva echipei bulgare Beroe Stara Zgora.

Pentru Romania au evoluat:

1. Silviu Lung jr (23. Alexandru Buzbuchi, 85) — 6. Romario Benzar, 15. Valerică Găman (19. Robert Hodorogea, 34), 21. Cristian Săpunaru (căpitan), 3. Bogdan Vătăjelu (17. Steliano Filip, 46) — 4. Adrian Ropotan, 5. Ionuț Nedelcearu (8. Alexandru Mateiu, 46) — 13. Dorin Rotariu, 18. Mihai Răduț (11. Andrei Ivan, 76), 7. Florin Tănase (20. Gabriel Enache, 63) — 9. Ioan Hora (10. Denis Alibec, 64).

Redactor: Alex Pleșa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here