DAN CALANCEA: Sperăm să avem în sală, sâmbătă și duminică, cea mai frumoasă galerie din România

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Sâmbătă este programat primul meci din Final Four-ul Cupei României la Baschet Feminin. În primul meci se vor înfrunta echipele Sfântu si Alba, iar în a doua semifinală echipa locală Olimpia braşov va întâlnii Phoenix Galaţi.

Potrivit clasamentului, principalele candidate la caştigarea trofeului sunt ACS Sepsi Sfantu Gheorghe, locul 1 în Liga Naţionala de Baschet Feminin şi Olimpia Brasov, aflată pe poziţia secundă. Cele două formaţii nu se vor întâlnii în semifinale, dar dacă acestea îşi vor respecta statutul de favorite şi vor caştiga primul meci, vor da piept in runda finală duminică de la ora 18:00.

O finală între cele două echipe va asigura atât spectacolul din teren cât şi cel din tribune, asta pentru că din Sfântu Gheorghe s-au anunţat în jur de 600 de suporteri, de 3 ori mai mulţi decât la ultima deplasare a acestora în oraşul de sub Tâmpa, meci caştigat atunci de Olimpia Braşov. Cu siguranţă nici fanii braşoveni nu se vor lăsa mai prejos şi vor umple Sala Sporturilor D.P.Colibaşi pentru a încuraja echipa locală în drumul spre câştigarea trofeului.

Gabriela Irimia “Înseamnă foarte mult, o sa ne ajute foarte mult publicul, cred că o sa fie al şaselea jucător pe teren. Publicul îţi dă o energie. Suntem montate pe victorie, am ajuns până aici şi trebuie să câştigăm”

Dan Calancea: “Sperăm să avem şi sâmbătă şi duminică în sală cea mai frumoasă galerie din România. 600 de oameni vor veni de la Sfântu Gheorghe, să sperăm că vor fi de două ori mai mulţi din Braşov. Sunt convins că iubitorii de sport din oraşul nostru şi nu numai iubitorii de sport vor fi alături de noi pentru că este extraordinar de important să beneficiem de avantajul terenului propriu”

Preţul unui bilet la un meci din Final Four costă 10 lei.

Redactor: Alex Pleșa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here