ALBA: O tânără a fost găsită moartă într-un apartament închiriat! A fost înjunghiată!

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

O tânără de 23 de ani, care locuia cu chirie în Alba Iulia, a fost găsită, miercuri, moartă într-un apartament dintr-un bloc situat în zona ultracentrală a oraşului, ea fiind înjunghiată în zona cervicală.

‘Se fac cercetări ca urmare a unei sesizări că într-un apartament din Alba Iulia a fost găsit cadavrul unei persoane de sex feminin, care prezenta mai multe leziuni de înjunghiere în zona cervicală’, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, Stelian Cioca.

Acesta a menţionat că în cursul după-amiezii de miercuri este efectuată autopsia victimei, pentru se stabili cauza şi felul morţii.

Tânăra, originară din Arad, a fost descoperită moartă într-un apartament situat la etajul al IV-lea al unui bloc de locuinţe din cartierul Cetate, în zona ultracentrală a oraşului. Potrivit unor vecini, în cursul nopţii de marţi spre miercuri, din apartament s-ar fi auzit gemete şi strigăte de ajutor, însă nimeni nu a acordat atenţie acestora şi nu a intervenit. Cadavrul neînsufleţit al fetei a fost descoperit doar în cursul dimineţii, în dormitor, de către un tânăr care venea deseori în vizită.

Potrivit vecinilor, victima ar fi locuit împreună cu o altă fată în apartament, cele două fiind vizitate deseori de către un tânăr. Potrivit aceloraşi vecini, în apartament ar fi avut loc deseori petreceri.

Procurorii şi ofiţerii judiciarişti au efectuat cercetări la faţa locului, inclusiv la ghena de gunoi, accesul în bloc fiind restricţionat timp de mai multe ore. Urmează să fie audiaţi locatarii de pe scara respectivă de bloc, precum şi anturajul tinerei. AGERPRES

www.agerpres.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here