HANDBAL: CSM BUCUREŞTI 33-21 HC ZALĂU

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Primul meci din etapa 18 a Ligii Naţionale de handbal feminin s-a disputat ieri între campioana României CSM Bucureşti si HC Zalău. Elevele lui Gheorhe Tadici au rămas cu o singură victorie în deplasare campionatul acesta, în timp ce formaţia din capitală a bifat al 40-lea succes consecutiv in campionat, fiind neînvinsă din 5 octombrie 2014. CSM Bucureşti şi-a arătat supremaţia încă de la începutul meciului şi în minutul 8 tabela de marcaj arăta 7-1 în favoarea gazdelor, iar la pauza, echipa pregătită de Kim Rasmusen avea un avantaj de 7 goluri, 17-10. În final, CSM Bucureşti s-a impus la 12 goluri diferenţă, scor 33-21.

După acest meci CSM Bucureşti rămâne liderul ligii naţionale cu 54 de puncte în 18 meciuri, urmată de HCM Baia Mare cu 48 de puncte, dar cu un meci mai puţin disputat, în timp ce HC Zalău rămâne pe locul 8 cu 26 de puncte.

Pentru CSM Bucureşti urmează partida din Liga Campionilor cu Gyor, sâmbătă de la ora 18:00 în timp ce HC Zalău se va pregătii pentru un nou meci dificil, de data aceasta pe teren propriu împotriva vicecampioanei HCM Baia Mare.

Redactor: Alex Pleșa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here