Baschet: CSU Atlassib Sibiu, deplasare la Craiova!

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

CSU Atlassib Sibiu joacă astăzi, în deplasare la Craiova cu echipa locală SCM, partida care contează pentru etapa a 19-a a ligii naţionale de baschet masculin. Meciul se anunţă a fi unul extrem de dificil pentru ambele echipe, având în vedere situaţia din clasament, acolo unde oaspeţii ocupă locul 4 cu 30 de puncte iar SCM Craiova se află pe locul 6 cu 29 de puncte. Cele 2 grupări luptă pentru clasarea în prima urnă valorică, lucru care le permite accesul în play-off, tocmai de aceea se anunţă a fi o dispută cât mai interesantă.

CSU Sibiu este neînvinsă în ultimele 3 meciuri, 74-71 cu BCM U Piteşti, 72-70 în deplasare la Târgu Jiu şi 85-80 cu Phoenix Galaţi, meci câştigat în prelungiri. De cealaltă parte, echipa din Bănie vine după două victorii 91-77 CS Gaz Metan Mediaş , 86-76 cu CS Dinamo Bucureşti şi o înfrângere în ultima etapa cu CSM CSU Oradea, scor 70-75.

Meciul disputat în tur, a fost caştigat de către sibieni cu scorul de 85-78 unde performeri au fost Kevin Hardy de la CSU Atlassib Sibiu cu 20 de puncte si Aaron Westley Jjohnson cu 14 puncte pentru craioveni.

Disputa va avea loc la ora 18:00 in Sala Polivalentă Craiova.

Redactor: Alex Pleșa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here