Vine primăvara? Vezi cum este vremea în Transilvania între 1 și 14 februarie

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Luna februarie va debuta cu o vreme mult mai caldă decât în mod obişnuit la această dată, mai ales în zilele de 2 şi 3 februarie, când mediile temperaturilor maxime vor atinge 11…12 grade. În perioada 4 – 5 februarie, valorile termice vor scădea accentuat şi vor ajunge la medii apropiate de normele perioadei, de aproximativ 4 grade Celsius. Apoi, vremea se va încălzi din nou, astfel încât, la finalul primei săptămâni de prognoză, se vor înregistra medii ale temperaturilor diurne de aproximativ 10 grade.

Pe parcursul celei de a doua săptămâni, deşi vor marca o scădere uşoară şi treptată, maximele termice vor fi în continuare mai ridicate decât mediile climatologice ale perioadei. Temperaturile minime vor avea valori medii de 1…2 grade în primele nopţi, iar în restul intervalului vor fi în general negative, până la -6 grade, pe 6 şi 7 februarie.

În zilele de 1 şi 3 februarie vor fi precipitaţii slabe, predominant ploi, iar pe 4 februarie precipitaţiile vor fi moderate cantitativ şi mai ales sub formă de ninsoare. Începând cu data de 9 februarie va creşte din nou probabilitatea pentru apariţia precipitaţiilor slabe, îndeosebi sub formă de ploaie.

SURSA: www.meteoromania.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here