Primăria Sibiu oferă persoanelor fără adăpost serviciile Adăpostului de Noapte

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

În urma sesizării făcute de Transilvania News, în ceea ce privește situația oamenilor străzii ce se adăpostesc seara și noaptea în Gara Sibiu, reprezentanții primăriei Sibiu susțin că persoanele fără adăpost pot merge la Adăpostul de Noapte. În plus, ”responsabilii Poliției CF și reprezentanții CFR pot îndruma aceste persoane către Adăpost”.

”Clădirea Gării Sibiu și peronul acesteia nu se află în administrarea Primăriei Sibiu, ci în administrarea CFR Brașov. Prin urmare, poliția ​TF și CFR Brașov sunt cei care trebuie să ia măsuri.

Primăria Sibiu și-a îndeplinit sarcina prevăzută în Legea 292/2011 și oferă persoanelor fără adăpost serviciile Adăpostului de Noapte situat în Piața Iancu de Hunedoara, nr. 2. Prin urmare, responsabilii Poliției CF și reprezentanții CFR pot îndruma aceste persoane către Adăpost.

Poliția Locală Sibiu a introdus o patrulă auto în zona Gării în intervalul orar 23.45 – 2.15, iar în cazul în care identifică astfel de persoane, îi vor îndruma de asemenea spre adresa menționată.” A declarat pentru Transilvania News, Mirela Gligore, purtător de cuvânt al Primăriei Sibiu.

CITEȘTE AICI ÎNTREGUL REPORTAJ: 

EXCLUSIV: Gara CFR Sibiu, ÎNCHISĂ din cauza oamenilor străzii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here